omdat extra hulp het verschil maakt!

Bijlessen

Alle bijlessen worden op dit moment gegeven op de woensdagmiddag en donderdag.

Wij bieden drie verschillende soorten bijles aan (allen voorafgegaan door een kennismakingsles). Afhankelijk van je leerstijl en doorzettingsvermogen kun je de bijles kiezen die het beste bij je past. In onderling overleg bepalen we de vorm en de frequentie van de bijlessen.

Privébijlessen:
Privébijlessen zijn er voor kinderen die veel vragen hebben, onzeker zijn, of een achterstand in te lopen hebben. In de privébijlessen worden de opdrachten specifiek op jouw wensen en behoeftes aangepast. Je hebt de gehele bijles de volledige aandacht van de docent.
Als je nogal onzeker bent over je eigen kunnen of als je meer maatwerk nodig hebt, dan is deze bijles wellicht het meest geschikt voor je.
Deze bijles vindt plaats op de locatie van de docent.
Je kunt privébijlessen ook combineren met digitale bijlessen.

Digitale bijlessen:
Als je niet (altijd) in de gelegenheid bent om op de locatie van de docent bijlessen te volgen, dan kun je voor de digitale bijles kiezen. Je kunt digitale bijlessen ook combineren met privébijlessen.
Als je voor deze optie kiest, dan heb je een koptelefoon (oordopjes) en microfoon nodig.

Groepsbijlessen:
Bij groepsbijlessen wordt de aandacht van de docent gedeeld met medestudenten. De bijles wordt gegeven aan groepen van 2-3 kinderen. Deze bijles is bedoeld voor de kinderen die na een heldere uitleg redelijk zelfstandig aan de slag kunnen. Je kunt je als groep aanmelden, maar je kunt je ook opgeven voor een groep zodat wij de groep samenstellen aan de hand van de op dat moment beschikbare aanmeldingen. Deze bijles kan alleen plaatsvinden op het moment dat er een groep samengesteld kan worden.

Je hoeft voor groepsbijles niet persé in hetzelfde leerjaar te zitten.

Kennismakingsles:

Inschrijving voor privébijlessen, digitale bijlessen of groepsbijlessen wordt altijd voorafgegaan door een eenmalige kennismakingsles (gereduceerd tarief). In deze les wordt de behoefte in kaart gebracht en maak je samen met de docent een plan en stel je doelen vast. Daarnaast maak je tijdens deze les kennis met de docent en de werkwijze. Het is tijdens de kennismakingsles ook mogelijk voor ouders om kennis te maken met de docent en de werkwijze.
De kennismakingsbijles wordt gegeven op de vaste locatie van de docent *. Dit is belangrijk voor de wederzijdse kennismaking.

Na afloop van de kennismakingsles heb je een plan van aanpak en bepaal je samen of er voldoende wederzijds vertrouwen is om met elkaar dat plan tot uitvoer te brengen.